Компанията Virgin Galactic е готова с ново поколение космически кораб и

...
Компанията Virgin Galactic е готова с ново поколение космически кораб и
Коментари Харесай

Virgin Galactic готова с ново поколение космически кораб

Компанията Virgin Galactic е подготвена с ново потомство галактически транспортен съд и възнамерява да възобнови в околните месеци тестовите полети в пустинята на Ню Мексико, заяви Асошиейтед прес.

От компанията оповестиха, че галактическият транспортен съд, планиран и създаден в щата Калифорния, ще бъде пробван от площадката " Спейспорт Америка " в южната част на Ню Мексико след края на лятото. Тогава ще са и последните тествания на актуалното потомство галактически транспортен съд, с който в края на годината в Космоса би трябвало да полети английския милиардер и създател на Virgin Galactic Ричард Брансън, написа Българска телеграфна агенция.

Изпълнителният шеф на компанията Майкъл Колдглейзър сподели, че бъдещият галактически транспортен съд слага началото на галактическата флотилия на Virgin Galactic, която ще може в бъдеще да транспортира туристи и научна инсталация и да излетява от космодруми на разнообразни места по света. 

Virgin Galactic е правила два галактически полета до момента - през декември 2018 година и през юни предходната година. Тя е една от фирмите, която чака да развие бизнеса си въз основа на интереса на клиентите към Космоса.  " Блу Ориджин " на Джеф Безос тества галактическа капсула през януари като част от проектите си за извеждане в космоса на туристи, учени и професионални астронавти. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР